AI met een missie

Initiatieven en ondernemingen om te verbinden, ondersteunen en te veranderen.

Waar kan ik mee helpen?

AI initiatieven

Ik ontwikkel en stimuleer initiatieven die AI toegankelijk of zichtbaar maken voor iedereen. Soms verrassend en creatief, maar altijd met een missie.

Mentoring

Ik bied persoonlijke mentoring aan startende en gevestigde AI-ondernemers. Ik help hen om hun visie te scherpen, hun producten strategisch te positioneren en ethische en economische doelstellingen te realiseren.

Investeer

Ik verstrek kapitaal aan AI-ondernemingen die zich inzetten voor positieve maatschappelijke impact. Ik steun de ondernemingen niet alleen financieel, maar ook door deel te nemen aan de strategische ontwikkeling.

AI(D) Ventures

We staan aan de vooravond van een reeks baanbrekende projecten. Deze omvatten zowel educatieve programma’s om de kennis over AI te verspreiden als incubatieplatforms voor startups die zich inzetten voor sociale innovatie. Jouw AI-onderneming kan deel uitmaken van deze opwindende reis.

Dus als jij een AI-ondernemer bent (of wilt worden) die technologische vooruitgang wil koppelen aan maatschappelijke bijdrage, laten we dan de krachten bundelen. Neem contact op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een toekomst waarin technologie en menselijkheid hand in hand gaan.