Spreker

Hans Schuurmans

Waar elk woord een nieuwe wereld opent, elk inzicht een glimlach ontlokt, en elke minuut je in ademloze verwondering houdt...

Onderwerpen

AI voor directie en management

De toekomst van leren is …

Succesvol ondernemen kun je leren!

Duur presentatie

30 tot 60 minuten

Kosten

2.850 euro (Excl. BTW)

Inspirerend, interactief en diepgaand

Waarom?

Inspirerend

Inspirende inzichten

In een tijdperk van snelle technologische vooruitgang en dynamisch ondernemerschap, staat Hans Schuurmans bekend als een brug tussen het heden en de toekomstige mogelijkheden. Als een veelgevraagd spreker, ontsluit Hans de immense potentie van Artificiële Intelligentie (AI) en Succesvol Ondernemen, en presenteert deze met een enthousiasme en flair die zowel zeldzaam als verfrissend zijn.

Interactief

Niet alleen luisteraar, maar deelnemer

Hans’ presentaties zijn meer dan alleen lezingen; het zijn uitnodigingen voor een gezamenlijke ontdekkingsreis. Met een mix van uitdaging en betrokkenheid, transformeert hij elke sessie in een interactieve ervaring, waarbij het publiek niet alleen luisteraar is, maar eveneens een actieve deelnemer in een dialoog die de toekomst vormgeeft.

Diepgang

Brug tussen heden en het mogelijkee

 Zijn woorden resoneren met een diepgang en betekenis die verder gaat dan de oppervlakte, en blijven nazinderen lang nadat het applaus is vervaagd. In een domein waar de roep om heldere inzichten in AI en ondernemerschap steeds luider wordt, staat Hans Schuurmans als een brug tussen het heden en het mogelijke, en een onmiskenbare stem die roept naar de toekomst van succes.

Inspirerend, interactief en diepgaand

De onderwerpen

AI Voor directie en management

Interactieve sessie

Hans Schuurmans is een succesvol ondernemer met een schat aan ervaring en  uw gateway naar een dieper begrip van Artificiële Intelligentie (AI) en de impact ervan op de bedrijfswereld. Hans presenteert AI op een toegankelijke manier en verrijkt u met praktische tips en levendige voorbeelden. Na deze sessie bent u niet alleen goed geïnformeerd over het belang van AI, maar ook uitgerust met inzichtelijke aanbevelingen om AI succesvol binnen uw organisatie te implementeren en zo een competitief voordeel te behalen.

De toekomst van leren

Interactieve sessie

Hans Schuurmans is oprichter en voormalig CEO van SkillsTown,  de grootste online opleider en biedt een unieke blik op de evolutie van educatie in het digitale tijdperk. Hans verkent de opkomende trends en illustreert hij hoe Artificiële Intelligentie (AI) een cruciale rol speelt in het vormgeven van een meer adaptieve en gepersonaliseerde leerervaring. Deze sessie biedt waardevolle inzichten in hoe het leren van de toekomst eruit zal zien en hoe u zich hierop kunt voorbereiden om een leven lang leren te faciliteren en te bevorderen.

Succesvol ondernemen kun je leren

Interactieve sessie

Dompel jezelf onder in de sessie ‘Succesvol Ondernemen Kun Je Leren’ met Hans Schuurmans, de architect achter talloze bedrijfssuccessen. Met jarenlange ervaring en een ongeëvenaarde passie voor ondernemerschap, ontsluit Hans de geheimen van duurzaam zakelijk succes. Deze sessie, doordrenkt met waardevolle lessen en vernieuwende inzichten, is je springplank naar een bloeiende onderneming. Hans deelt niet alleen zijn beste strategieën, maar introduceert ook nieuwe, disruptieve ideeën die je zullen inspireren om je bedrijf met vernieuwde energie en visie te leiden.